CONCURS: „Frumusețea tradiționalului românesc”

Juriul „Frumusețea tradiționalului românesc”

Juriul nostru va acorda cele mai mari puncte fotografiilor care respectă tematica concursului și criteriile fotografice (creativitate, expresivitate, compoziţie, cromatică, încadrare, poveste etc).

marcel

Mă numesc Marcel Cristocea şi sunt un fotograf de portret şi fashion.

De când eram mic copil îmi plăcea să visez cu ochii deschişi şi să-mi imaginez tot felul de lucruri pe care aş fi vrut să le desenez sau să le exprim într-un fel. Din păcate nu am talent la desen :). Însă în momentul în care am folosit prima dată o cameră foto mi-am dat seama că este soluţia ideală pentru mine să-mi exprim partea creativă.

Consider că cea mai bună metodă pentru progres este să încercăm, să învăţăm din greşeli şi să creştem. Priviţi această campanie ca o oportunitate de a vă exprima şi de a învăţa ceva nou.
Mult succes tuturor participanţilor!

Lazăr Ioan Ovidiu

Mă numesc Lăzar Ioan Ovidiu și sunt fotograf de natură și peisaj.

Am cochetat de mai demult cu fotografia, dar când am urcat prima dată pe munte totul s-a schimbat. Am găsit o liniște interioară necunoscută până atunci și culmea, în locuri în care nu-mi imaginam că le voi cutreiera înainte.

Aici natura s-a îmbinat perfect cu fotografia și am învățat să imortalizez toate trăirile pe care le-am avut. Esențial este să părăsim zona de confort și să facem cât mai multe drumeții în natură pentru a surprinde momentele pe care aceasta ni le oferă.
Aceast concurs este o oportunitate de a vă exprima și a învăța ceva nou. Mult succes participantilor!

Un membru al echipei F64 Studio.

logo-transparent

Un membru al echipei Garanti BANK.