CONCURS: „Mărțișor fotografic”

Luna martie este prima lună de primăvară care, parcă o dată cu Mărțișorul, ne pregătește pentru noul an, plin de surprize. Și, fiindcă ne-am gândit că sigur ai niște fotografii inedite cu tradiții specifice primăverii care se petrec la noi, cu mărțișorul sau pur și simplu peisaje care anunță că înghețul a trecut, F64 lansează alături de Garanti BANK  concursul „Mărțișor fotografic”.

concurs

În perioada 2-24 martie 2017, îți așteaptăm fotografiile inspirate din primăvară și tradițiile acesteia, mărțișorul și altele sau peisaje de primăvară, fie că vorbim de locuri cunoscute sau obscure din România.

Căutăm să regăsim în fotografiile înscrise emoție, prospețime, naturalețe, tradiții. Fotografiile trebuie să respecte regulile de compoziție și estetică fotografică. Să denote creativitate să ne suprindă cu cu diversele obiceiuri sau locuri reprezentative.

La acest concurs pot participa toți cei care înscriu maxim 3 fotografii cu tema „Mărțișor fotografic” în platforma de concurs F64.

Fotografiile pot fi procesate minimal (levels, contraste, saturație etc). Nu se acceptă colajele.

concurs

PS: Dacă ești în căutare de sfaturi suplimentare, materialele de mai jos ți-ar putea fi utile.

concurs

*Prin înscrierea în concurs, participanții își exprimă acordul implicit ca fotografiile lor să poată fi făcute publice și utilizate în scop publicitar (pentru promovarea altor concursuri F64/Garanti Bank sau în diverse articole). În situația în care participantul este o persoană cu capacitate de exercițiu restrânsă, se prezumă că participarea acestuia a fost făcută cu acordul părinților sau tutorelui, după caz, și că, implicit, există acordul acestora din urmă ca numele și fotografiile persoanelor pentru care sunt răspunzătoare să fie făcute publice și utilizate în scop publicitar.