Logo F64

Concursuri de fotografie

Participă la concursurile F64, ai șansa de a deveni cunoscut, de a te perfecționa în materie de fotografie, de a face parte din comunitatea foto și posibilitatea de a câștiga premii faine!

Concursuri foto

TEstTEstTEst

TEstTEstTEst
TEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTEstTE..

Concurs TEST 04 Sept

Concurs TEST 04 Sept
descriere concurs descriere concurs descriere concurs descriere concurs descriere concurs descriere concurs descriere concurs  ..

PREGĂTIT SĂ PARTICIPI?

Înscrie-te acum și ai șansa de a câștiga unul dintre premii!

De ce sa particip?

Socializare

Află mereu ce se mai întâmplă în comunitatea foto, cunoaște alți fotografi, concurenți, dezbateți, împărtășiți opinii creative,

Expunere

Arată-ne imaginile de care ești mândru în propria pagină de portofoliu, ai șansa să-ți evaluezi munca într-un mod profesionist și să devii mai organizat,

Premii

Împreună cu partenerii noștri vrem să rămânem în continuare devotați pasiunii tale, oferindu-ți premii de vis pentru orice fotograf!

Educatie

Primești feedback, citești lucruri de specialitate, evoluezi creativ și tehnic, ce ți-ar putea fi mai de folos?

Cum Particip?

Urmează pașii de mai jos

Pas 1

Intra in cont

Crează-ți un cont sau loghează-te dacă ai unul deja. Concursurile noi pot apărea oricând, așa că este recomandat să verifici cât mai des platforma.

Pas 2

Încarcă o imagine

Încarcă o imagine în concursul dorit și asigură-te că ai citit cu atenție regulamentul și condițiile înainte,

Pas 3

Urmareste feedbackul

Poți urca maxim 3 imagini per concurs, după care nu-ți rămâne decât să vezi cum evoluează. Succes!

Autentificare

Cont Nou

Regulament General Concursuri F64

Bine ai venit

Salut,

Bine ai venit pe platforma de concursuri F64!

Primul pas de a intra în comunitate este acela de a citi cu atenție acest regulament general, pentru a ne ajuta să menținem o atmosferă cât mai relaxată și pentru ca desfășurarea concursurilor să fie cât mai corectă.

Principalul scop al platformei de concursuri F64, este de a îi impulsiona pe pasionații de fotografie să aibă mai multă încredere în pasiunea lor, să învețe și să socializeze, pentru a ajuta la închegarea comunității foto din România. Aici vii ca să devii mai bun, să cunoști oameni noi și de ce nu, să câștigi!

De asemenea, moderatorii studiază cu atenție activitatea de aici, în așa fel încât să fie o competiție plăcută pentru toată lumea.

Moderarea lucrărilor se face complet privat, iar mailurile de primite drept înștiințare în privința deciziilor luate de moderatori se trimit automat. NU trebuie să răspunzi la aceste emailuri, nu vor fi citite, însă pentru orice problemă poți contacta moderatorii personal, la adresa concurs@f64studio.ro sau pe chat-ul din platformă.

Mecanism platformă

Pentru ca toți utilizatorii activi să contribuie la funcționarea comunității, avem un sistem de puncte (pixeli).

În momentul în care îți creezi cont în site primești niște puncte de start, iar mai apoi, majoritatea activităților de pe platformă vor primi numere diverse de pixeli. Spre exemplu, acțiunea de a comenta nu-ți va oferi la fel de multe puncte precum câștigarea unui concurs.

Pe măsură ce avansezi în nivel, acumulând pixeli, vei primi și diverse badge-uri, cam cum erau medaliile și insigne pentru cercetași și diverse beneficii surpriză despre care vei fi înștiințat în momentul atingerii unui anumit nivel.

În funcție de câți pixeli acumulezi avansezi în nivel și primești badge-uri. Spre exemplu, un utilizator de nivel 5 are nevoie de 500 de pixeli. În momentul în care un utilizator atinge acest nivel, primește badge-ul de nivel 5 etc.

Nu este permisă crearea mai multor conturi sau spam-ul pentru a acumula puncte. Toate activitățile de acest tip vor fi sancționate. Ținte minte, de asemenea că fiecare se înscrie în această platformă pentru a evolua. Așadar, încurajăm feedback-urile constructive, nu doar comentarii de tipul "frumos/drăguț" sau jignirea oricărui concurent.

Dacă dorești să comunici cu un anumit concurent, fie pentru a remedia o problemă fie pentru a purta o discuție, îți recomandăm să folosești cu încredere chat-ul.

Sistem de punctare

Ca să înțelegi mai ușor sistemul de punctare ți-am pregătit o listă pentru a vedea exact cum vei fi punctat:

 • Creare cont - 100 pixeli
 • Înscriere lucrare în concurs - 5 pixeli
 • Comentariu - 1 pixel
 • Cele mai multe view-uri sau inimioare dintr-un concurs - 10 pixeli
 • Cele mai comentate imagini dintr-un concurs - 5 pixeli
 • Completare profil - 5 pixeli
 • Locul 1 - 200 pixeli
 • Locul 2 - 150 pixeli
 • Locul 3 - 100 pixeli
 • Locurile 4-10 - 50 pixeli
 • Locurile 10-50 - 30 pixeli
 • Locurile 50-100 - 20 pixeli
 • Locurile 100+ - 10 pixeli
 • 25 de umăritori - 10 pixeli
 • 50 de urmăritori - 20 pixeli
 • 100 de urmăritori - 30 pixeli
 • 500 de urmăritori - 40 pxeli
 • 1000 urmăritori - 50 pixeli

..și așa mai departe.

Despre concursuri

Pe platforma F64 se vor organiza concursuri de fotografie pe teme diverse. Toate concursurile vor avea un regulament individual, pe care trebuie să-l citești! Acesta este doar un regulament general al platformei de concurs F64.

Despre fotografiile înscrise și drepturile de autor

Luăm în serios drepturile de autor și proprietatea intelectuală și drept urmare:

 1. Fotografiile trebuie să îți aparțină. Moderatorii își rezervă dreptul de a șterge imagini din platformă dacă descoperă că au fost furate.
 2. Reproducerea, parțială sau totală și copierea lucrărilor de pe concurs.f64.ro va fi pedepsită conform legilor în vigoare.
 3. Ne rezervăm doar de a afișa imaginile postate de utilizatori sau folosirea imaginilor câștigătoare pentru expoziții, materiale educaționale și alte lucruri de acest tip. Toate acestea discutând cu autorul imaginilor de fiecare dată.

Ar fi de preferat ca imaginile înscrise să NU aibă watermark-uri, logo-uri sau alte scrisuri.

Se permite procesarea minimală a imaginilor (levels, contrast, expunere, saturație etc).

NU se acceptă colajele (cu excepția cazului în care se va face un concurs exclusiv pentru acestea).

Cu fiecare nou concurs, va veni un articol cu Sfaturi ce poate fi regăsit atât în platformă la secțiunea blog, cât și la secțiunea de sfaturi din concursul respectiv.

Despre sistemul de votare

Sistemul analizează fiecare vot pe care îl dai și va acționa în consecință. Astfel: Dacă vei vota mult mai jos decât media utilizatorilor pentru lucrările dintr-un concurs și ai lucrări în acel concurs, lucrările tale vor fi penalizate la calcularea punctajului.

Dacă o persoană votează doar pentru lucrările unui singur utilizator dintr-un concurs cu note mult peste media voturilor date de ceilalți participanți la vot, acele lucrări vor fi penalizate la nota finală. Nu îți pune prietenii să-și facă cont și să voteze doar pentru lucrările tale cu note mari sau nu da note mai mici din motive personale. Notezi fotografia nu persoana.

Moderatorii analizează comportamentul tău în vot și pot acționa în consecință. Încercările de trișare vor duce la penalizarea lucrărilor tale. Dacă și tu îți dorești o evaluare corectă a muncii tale, atunci fii și tu corect la rândul tău.

Orice abatere duce la avertisment și ulterior la suspendare.

Alte lucruri de luat în vedere privind voturile

 1. Dacă nu știi să votezi o anumită imagine, nu vota.
 2. Votează imaginea, nu omul din spatele ei.
 3. Dacă ai prieteni în concurs, recomandăm să votezi cât mai obiectiv, dacă nu poți fii obiectiv, nu vota.
 4. Dacă cineva te roagă să votezi într-un anumit fel, raportează acest lucru moderatorului.
 5. Nu spune care lucrare/lucrări este a ta.
 6. Nu crea conturi multiple. Sistemul compară ip-urile și va atrage atenția moderatorilor.

Lucruri de luat în vedere privind comentariile

 1. Nu ataca pe nimeni
 2. Nu jigni
 3. Abține-te de la comentarii neconstructive. Critica negativa este binevenită însă trebuie să aibă rolul de a îndruma.
 4. Fii politicos.

Ștergerea contului

Dacă nu mai dorești să faci parte din această comunitate, în contul tău îl poți șterge. Atenție însă și tot ceea ce ai postat va fi șters.

Ultimele Articole