Portret de Femeie

189 lucrari inscrise

Înscrie 3 fotografii din portofoliul personal care să ilustreze un Portret de Femeie și ai șansa de a câștiga premii atractive!

Imaginile pot avea orice format sau orientare (portrait, landscape, pătrat etc.) și pot fi procesate minim (levels, contrast, saturație etc.)

Fotografiile trebuie să fie în format .JPEG, cu EXIF (pentru a putea avea disponibile informațiile despre echipamentul folosit și expunere), fără semnătură, watermark, dată sau alte însemne pe ele.

Castigatori:

CristinaPetrica

Andreea Retinschi:
M-am bucurat sa vad ca arta auto-portretului nu s-a pierdut printre selfies. Personal am o slabiciune pentru cromatica albastra si imi place moliciunea fotografiei, trasaturile aproape nedistinse ale fotografei. Absenta focusului creaza o identitate universala a femeii din cadru, ar putea fi oricine. Bravo, Cristina
Daniela Sterea:
Mi-a placut foarte mult felul in care transpune senzualitatea, feminitatea si puterea unei femei de a renaste. Tehnic eu as fi ales sa luminez inca putin zona ochilor. Cu siguranta mi-ar placea sa am aceasta fotografie in casa, este ca o pictura.
Raluca Rotund:
Parca-i o pictura-n ulei. Desi culorile sunt reci, parca te atrage sa tot privesti fotografia, doar doar mai deslusesti vreo forma. Accentul pus pe umeri si gat îi da senzualitate (deloc vulgara) aparte personajului.
Christina One:
Când am vazut cadrul asta, a fost chimie instant. E fix genul de exercitiu fotografic pe care l-as face. Îmi place foarte mult abordarea aproape monocroma, atmosfera, liniile de contur ale personajului, dozajul luminii. Mi-ar placea sa vad mai multe cadre din serie

dstefania

Raluca Rotund:
Tare mult îmi place faptul ca fotografia asta în sine spune o poveste dar are si o urma de mister data de spatiul negativ din a doua jumatate a acesteia. Cromatica face parte din aceeasi familie de culori si se împleteste tare fain cu atmosfera din fotografie. E deopotriva trista si vesela, fapt care pe mine personal ma intriga.
Christina One:
Pare a fi un movie still. E genul de cadru care îsi spune o poveste, care te îndeamna si îsi imaginezi tu naratiunea, care te gaseste pierdut în privirea personajului principal. Intentia instantaneului e foarte buna, dar mi-ar fi placut sa aibe o compozitie si o cromatica putin mai controlate. Dar chiar si asa, ramâne dintre favorite.

BogdanOlteanu

Andreea Retinschi:
O cromatica jucausa, asemanatoare fotografiei pe film, al unui portret care imi aduce aminte de Ellen Von Unwerth ca stil. Bravo, Bogdan

SAlexa

Daniela Sterea:
O fotografie tehnic foarte buna cu mentiunea ca eu as fi facut irisul putin mai intunecat.

PaulGabrielTinca

Reprezentant F64:
Un cadru placut, echilibrat, jucaus, care transmite o stare de bine, o stare pozitiva si asta ne-a placut în mod special. Atitudinea subiectului face totul, cromatica este foarte placuta si cu siguranta ar arata bine în print. Am fi curiosi sa vedem chiar o serie cu acest subiect, în diverse ipostaze, cu mai multe expresii, subiectul fiind unul foarte fotogenic. Felicitari, Paul!

Premii
  • Primul Loc
    Primii 5 clasați vor primi printuri cadou la calitate profesională, format A3, cu imaginile înscrise în concurs (maxim 3 printuri câștigător). Cașerarea printurilor este realizată pe mousse-carton (foam-board) alb, de 5mm grosime, cu agățători speciale de mousse-carton. Jurații vor oferi un feedback scris cu privire la imaginea înscrisă în concurs, feedback disponibil în platforma de concurs, după afișarea imaginilor câștigătoare.

Ultima zi de concurs:

18 Mar 2020

Jurizare:

18 Mar 2020 - 26 Mar 2020

Anuntarea castigatorilor:

27 Mar 2020